Hakkımızda


Dinamo Tercüme ve Yabancı Dil Hizmetleri, kurulduğu günden bugüne hızlı, doğru ve kusursuz tercüme hizmeti sunmayı ilke olarak benimsemiştir. İzmir Alsancak’taki ofisinde yurtiçi ve yurtdışındaki çok sayıda firmaya tercüme hizmeti sunan noter yeminli çeviri bürosu Dinamo Tercüme, müşteri talep ve ihtiyaçlarına göre kaliteli hizmet veren, profesyonel çözümler sağlayan ve sektördeki en hızlı tercüme teslimi ile çeviri sektöründe saygın bir yer edinen deneyimli ve dinamik bir kuruluştur. Tercüme sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübemizle, çeviri gereksinimlerinizdeki hassasiyetlerinizi biliyoruz. Gerçek profesyonellerin tercüme işlerinizi gerçekleştirmesi gerektiğine karar verdiyseniz, yıllar boyunca sürdürülebilir iş birlikteliği için şimdi bizi arayın.

NEDEN DİNAMO TERCÜME?

Doğru Tercüme ve Profesyonel Kontrol

Profesyonel, tecrübeli ve birikim sahibi tercümanlarımız ile tercümeleriniz her zaman güvenli ellerdedir. Türkiye’de tercüme konusunda en önemli eksikliklerden biri tercüme edilen metinlerin kontrol edilememesidir. Tercüme bürolarının büyük bir kısmının editör bir yana, tercüman dahi istihdam etmemesi nedeniyle, dışarıdan gelen tercümeler, herhangi bir kontrol işlemine tabi tutulmadan doğrudan müşteriye teslim edilmektedir. Dinamo Tercüme’de kalite her zaman önceliğimizdir. Dinamo Tercüme’nin her yıl tercümesini gerçekleştirdiği binlerce sayfa titiz bir kontrol işlemine tabi tutulmaktadır. Tercümanlarımız tarafından tercüme edilmiş metinler, editörümüz tarafından özenli bir şekilde kontrol edilmektedir.

Zamanında Teslimat

Tercümeleriniz, her zaman, önceden üzerinde anlaşmaya varılan süre içerisinde tarafınıza teslim edilmektedir. Dinamo Tercüme olarak özen gösterdiğimiz başka bir konu ise zamanında teslimattır. Müşterilerimizin tercümesini talep ettiği metinler, işe başlanmadan önce detaylı olarak incelenmektedir ve teslimat süresi müşterimize iletilmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercüme, kontrol ve düzenleme işlemleri tamamlanır ve tüm bu işlemlerin ardından tercüme, nihai ve eksiksiz bir şekilde müşterimize teslim edilir.

Teslimat Sonrası Hizmet ve Destek

Teslimat sonrasında gereksinim duyabileceğiniz tüm değişiklikler ve ilaveler konusunda her zaman yardıma hazırız. Türkiye’deki tercüme bürolarının önemli bir çoğunluğunda tercüman istihdam edilmemesi ve söz konusu büroların meslek ile ilgisi olmayan aracılar tarafından işletilmeleri nedeniyle, tercümenin müşteriye teslim edilmesinin ve ücretin ödenmesinin ardından, müşteri memnuniyetinin önemi kalmamaktadır, zira teslimat sonrasında müşteriye destek sağlayacak olan personel bulunmamaktadır ve müşterinin tercüman ile doğrudan teması ticari kaygılar nedeniyle önlenmektedir.. Ancak, Dinamo Tercüme’de bizim işimiz teslimat sırasında bitmemektedir. Teslimat sonrasında da, teslim edilen tercüme ile ilgili olarak müşterilerimizin ortaya çıkan tüm ihtiyaçlarına yanıt vermekteyiz. Tercümeyi gerçekleştirmiş olan tercümanımız, her zaman sizin taleplerinize yardımcı olmak için çaba göstermektedir.

Bilgi Güvenliği ve Gizliliği

Bilgilerinizin korunması için teknolojinin en son olanaklarından yararlanılmaktadır. Türkiye’de her yıl binlerce şirketin ve şahsın gizli bilgileri tercüme işlemi esnasında ifşa edilmektedir veya art niyetli kişilerin eline geçebilmektedir. Bunun temel nedeniyse, aracılar tarafından işletilen büroların, almış oldukları metinleri, büyük olasılıkla yeterli düzeyde tanımadıkları ve internet ilan siteleri aracılığıyla buldukları bir tercümana göndermiş olmalarıdır. Ancak, Dinamo Tercüme’de bilgilerinizin gizliliği ve güvenliği bizim için öncelik arz etmektedir. Müşterilerimizin tercümesini talep ettikleri metinleri her zaman bilgi gizliliğinin ve güvenliğin bilincinde olan profesyonel tercümanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir. Müşterilerimizin talebi doğrultusunda, şu ana dek onlarca müşterimizle yaptığımız gibi gizlilik sözleşmeleri düzenlenmektedir ve bilgileriniz teknoloji güvenlik tedbirleri kullanılarak muhafaza edilmektedir veya imha edilmektedir. Bilgileriniz Dinamo Tercüme’de her zaman güven altındadır.

En Uygun Fiyat

Türkiye’de çok az sayıda tercüme bürosunun sağlayabileceği kalitedeki tüm bu hizmetleri en uygun fiyatlarla size sunuyoruz. Türkiye’de tercüme bürolarının çoğunda tercüme hizmeti; tercüme, teslimat ve tahsilat işlemlerinden oluşmaktadır. Bizim için ise tercüme hizmeti sunmak, sadece kaynak dilde ifade edilenlerin hedef dile dönüştürülmesinden ibaret değildir. Dinamo Tercüme’de alacağınız tercüme hizmeti, profesyonel kontrol ve teslimat sonrası destek gibi birçok ek hizmeti bünyesinde barındırmaktadır. Dinamo Tercüme olarak sektördeki rekabetçi ortamın ve fiyat şartlarının bilincinde olarak, müşterilerimize sunduğumuz bu üst düzey profesyonel hizmetler karşılığında müşteri memnuniyetini gözeten bir fiyat politikası izlemekteyiz. Tercüme hizmeti alma tercihlerinizde, niteliğin (tercüme kalitesi) nicelikten (fiyat) çok daha fazla önem taşıması gerektiği gerçeği göz ardı edilmemelidir. Ayrıca Kurumsal müşterilerimize fiyat politikamız uyarınca ek avantajlar da sunulmaktadır.

Fiyat almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

24 Saat Yazışma ve Görüşme Desteği

Dinamo Tercüme yurtdışı yazışmalarınızda her zaman yanınızdadır. Ticarette zamanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Kurumsal müşterilerimizin e-mail yazışmalarını anında tercüme etmekteyiz ve 24 saat boyunca onlara destek sunmaktayız. Ayrıca, müşterilerimizin yurtdışı telefon görüşme gereksinimlerine de en kısa sürede yanıt vermekteyiz