Hizmetlerimiz


Noter Onaylı (Tasdikli) Tercüme

Noter onayı gerektiren her tür kurumsal ve kişisel belgeleriniz (Diploma, öğrenci belgesi onayları ve kamu kurumlarınca talep edilen diğer resmi evraklar v.b.) yeminli tercümanlarımız tarafından tercüme edilmektedir ve isteğinize bağlı olarak ya tarafımızca yada sizin tarafınızdan notere götürülmek suretiyle tasdik edilmektedir. Talebiniz doğrultusunda apostil ve elçilik onayı işlemlerinde de destek sağlanmaktadır. Tüm Türkiye'deki müşterilerimizin noter işlemlerinin takipleri büromuz tarafından ücretsiz gerçekleştirilmektedir.

Tıbbi / Medikal Tercüme

Tıp camiasının ihtiyaç duyduğu her türlü yazılı metnin çevirileri (Akademik makaleler, yüksek lisans tezleri, doktora tezleri, ilaç prospektüsleri, tıbbi raporlar, laboratuar testleri, ilaç patentleri, tıbbi kitaplar v.b.) tıp alanında uzman tercümanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Akademik Tercüme

Uluslararası akademik yazım kurallarını gözeten ve Türkiye’de tanınmış birçok akademisyene tercüme desteği sağlamış olan tercümanlarımız aracılığıyla tüm akademik alanlarda her türlü yazılı metnin (Akademik makaleler, yüksek lisans tezleri, doktora tezleri, ödevler, kitaplar, Avrupa Birliği projeleri v.b.) konusunda tercüme desteği sağlamaktayız.

Hukuki Tercüme

Hukuki kurallar çerçevesinde hazırlanmış her türlü yazılı metnin çevirisi (Kanun ve yönetmelikler, mahkeme kararları, hukuki sözleşmeler, hukuki yazışmalar, beyannameler, vekaletnameler, hukuki kitaplar v.b.) birçok kanunu ve yönetmeliği tercüme etmiş olan hukuk alanında uzman tercüman kadromuz ile gerçekleştirilmektedir.

Teknik Tercüme

Mühendislik ve mimarlık alanlarını ilgilendiren her türlü yazılı metnin çevirilerinde (Mühendislik, teknik, inşaat, mimarlık metinleri, kataloglar, kullanım kılavuzları, kitaplar v.b.) teknik tercüme alanında uzmanlaşmış tercümanlarımız ile tercüme desteği sunmaktayız.

Website Tercümesi

Hedef pazarınızın değer ve taleplerini dikkate alarak ve özenli bir şekilde web sitenizi inceleyerek hedef dile dönüştüren tecrübeli tercüman kadromuz her zaman hizmetinizdedir.

Ticari Çeviri

Ticari faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaç duyduğu her türlü yazılı metnin çevirileri bu gruba (Banka raporları, ihale şartnameleri, ihale belgeleri / evrakları, ticari sözleşmeler, uluslararası taahhütler, sigorta poliçeleri, matbu evraklar, mali tablolar, kuruluş belgeleri, sertifikalar, resmi faaliyet raporları, kararlar, firma analiz raporları, teklif dosyaları, fizibilite raporları, teminat mektubu v.b.) dahildir.

Edebi Çeviri

Edebiyat alanına ilişkin her türlü yazılı metnin çevirileri bu gruba (Romanlar, öykülerşiirler, denemeler, tiyatro / film senaryoları v.b.) dahildir.

Sözlü Tercüme

Profesyonel, anadil seviyesinde dile hâkim tercümanlarımız ile Türkiye ve dünyanın her yerinde hizmetinize hazırız.